Supersvens onödiga resor? Episod.2

Hon åkte till England. Och åt lunch med Görg. Görg hade alltid med sig ett schysst järnrör. Dom åt fisk och nötter, och till efterätt fick dom brucebär och fikon. medans dom satt där och brucade. BOB!(ursäkta oss(ian).
Fisken var fångad ur en pilatesboll.

NÄHÄÄ!? DE MENAR DU!?

Ja

Audition

Nu ska vi,dom eller några andra berätta en liten övergullig historia för er det var såhär:   
 schizofrena  kultkvartetten fick för sig en dag att dom skulle åka in till Oklahoma för att provspela på en audition för kattmat med smak av bikarbonat. När dom kom ini det lilla vadderade rummet som var fullt med underliga människor gick dom fram till ett bord som såg ut som man skulle gå fram till. där anmälde dom sig till auditionen och sedan satte dom upp sitt tält dom skulle sitta och kura skymning i medans dom väntade på sin tur.
Efter ett tag ropade en halvt drogad röst i en högtalare att det var deras tur. rösten sade:
- ehe... öööhh... shilssslofleenaaaa nultkvanettetn, kwom hislt nu. följ fajjsend meed häj ni sser noo...öh..fajbjoj bossje där någonstannnnnnnnssdahc.
Dom reste sig får att gå fram till den lilla scenen. Där ropade dom mjau och sprang runt en stund på scenen och sedan sprang dom in i en stor modell av en konservburk där dom packade ihop sig.
Regissöen skrek att det var citat fanimej det bästa han sett och hans egen lilla bob skulle bli nöjd. han bad dom också att följa med bak bakom scenen och så skulle han bjuda på något riktigt mummsit.slutcitat
Dom följde efter och fann sig helt plötsligt i ett litet  större rum där blommorna i tapeten höll på att äta upp en och golvet sluka med ett enda bett....ellerhugg, och där satt regissören och dunkade sitt huvud i sin vägg och skrek att han inte var en kyckling. när han såg att schizofrena kultkvartetten kom in ursäktade han sig och stack en spruta i armväcket. Sedan fick schizofrena kultkvartetten också varsin spruta i armen. sedan stog schizofrena kultkvartetten där och studerade när regissören flöt ihop i en pöl och flöt in under ett gigantiskt grönluddigt korvbröd som råkade stå i rummet.

SLUT!
 

supersvens onödiga resor? Episod:1

Supersven planerade att göra ennu en onödig resa?. denhär gången skulle hon åka till New york. hon hade planerat allt in i sista molikylen. hon skulle åka bil till München och därifrån flyga till Chongqing, som låg i kina. där skulle hon sova på ett litet hotel och sedan ta sig till tågstationen för att åka till phuket i Tailand. hon skulle komma fram mitt i natten så hon tyckte likgärna han kunde sova på en bänk på tågstationen för att sedan åka buss till flygplatsen morgonen därpå. där skulle hon ta ett flyg till Nya zeland och sedan hoppa in i en hellikopter som skulle ta henne till en av The snares öarna som låg utanför Nya zelands södra kust. där skulle hon stanna en hel dag och bara njuta av havet och sedan skulle hon åka med ett stort oljefartyg till usa, närmare bestämt Seattle. båtturen skulle ta en vecka och Supersven planerade att skriva klart sin roman om hertigen av Bökegöl som hon hade börjat på för flera år sedan. när hon var framme i Seattle skulle hon sova på gatan där en natt och sedan hyra bil och köra tvärs igenom U.S.A för att stanna i New york och köpa sig ett par träskor.

The Inkman

In my closet the inkman is holy,
he is called Messaias and god.
He lives in a basement near my apartment,
and he's closest friend is a kangaroo who likes to eat jam.
But Jam is not good for he's belly so he pukes all the time.
The puke is red and violet like the paint on my toes,
and the jam is sweet and soft like my head.
My head who is filled with massages and smoke.
Smoke who is coming from the deep barried fire under my bead,
under my bead where all the storys is shouting names.
Names on famus people and not yet discoverd chords.

En sjuk historia

En sjuk historia, tillängnad Osten.

1936 fanns det en Bläckfigur som alltid skulle visa vart skåpet skulle stå. men skåpet var trött på att bli ställt så de rymde iväg till oslo.
Det första som skåpet såg när han kom till oslo var en fontän. me den har ngenting med den sjuka historien att göra, den bara stod där.  fontänen förestälde en tärning. Skåpet gick förbi tärningsfontänen och fortsatte vidare mot fjordarna, han hade hört att fjordarna var välldigt uppiggande och cynkroniserade. men det var ju förståss bara vad han hade hört, nu ville skåpet skaffa sig en egen uppfattning om fjordarna.
skåpet hoppade på en brun buss som det stor Fjord på, skåpet tänkte att om de nu står fjord på är de klart att bussen går till fjordarna. men ack så fel skåpet hade, bussen gick helt åt andra hållet och skåpet hamnade vid treriksröset. Det var inte precis vad skåpet väntade sig så nar skåpet klev ur bussen fick han en chock och hamnade på Mentalsjukhus.
 Skåpet hade tack vare chocken börjat tro att han var en apelsin, så det ända skåpet gjorde om dagarna var att sitta i ett hörn av det lilla vadderade rummet och Mummla: Skala mig inte, Skala mig inte, jag ber er Skala mig för guds skull inte!
Bläckfiguren som var förmyndare åt skåpet fick reda på att skåpet satt på Mentalsjukhus, så bläckfiguren åkte genast till S:t Lars för att visa vart skåpet skulle stå, men när bläckfiguren kom in i det lilla vadderade rummet förstod han att han inte längre skulle kunna visa vart skåpet skulle stå eftersom skåpet trodde det var en apelsin. så bläckfiguren åkte hem till Eskilstuna och började ta droger, han drack ingen alkohol eftersom det är blött och skulle kunna smeta ut bläckfiguren på ett kick, men droger de tog han hela tiden...
sen hamnade han på Rehabliteringshem och slutligen på Mentalsjukhus, av en ren slump hamnade han på S:t Lars precis som Skåpet som nu trodde det var en apelsin, och utan att veta att dom hade känt varandra förut blev dom goda vänner. Sedan när kriget kom blev dom inkallade samtidigt och hamnde i samma Pluton, villket dom tyckte var mycket trevligt. sen kom fransmännen, tyskarna, engelsmännen, japanerna och Italienarna och bombade Bläckfiguren och skåpet som trodde det var en apelsin, så dom dog.

Slut.

träd,gräs och stenar

image4
tihihi.. Bergdahl blir våldtagen av Mikke

RSS 2.0