"grabbar,dä ä kååarrv grabbaaar"

njaaa gott folk. detta är chris cornell. säg hej. hej chris cornell. hej folk.

WE GOT IT WE GOT IT....WE AIN'T GOT IT!!

nu,tycker jag,och jag, att det är lite dött i vår blogg.
hoho.................................................................................hoho
asså,no offens bimbo. men du är vår enda/e(not really sure,mohahaha) läsare
jag tycker vi ska hamna på topp10-de mest lästa bloggarna. det hade varit kul. vi måste nog göra något drastiskt,typ slåss. på stureplan.slå ner någon snortstekare. det måste vi nog göra.a.
 eller göra något sådant kultigt, typ mixtra ihop en spacefilm i amerikansk 70-tals style och sätta upp den på teater eller bio. kanske uppfinna något praktiskt typ en grej som bläddrar ens tunga böcker,eller vinna nobels fredspris. eller en oscar.
    åka ner till Cannes och lägga oss och sy på små små blommor på den röda mattan och sedan hälla grön färg över oss och sno en yatch och sedan köra i 5664 knop swooooooooowsh rakt upp på land och sedan...ja,va händer sedan? ja,någon skulle ju filmat detta spektakel såklart och när vi ändå var där nere i Cannes så kunde vi ju vunnit några pris och pussat på MAJKEEEEEEL. <3. ja,eller elller eller så skulle vi kunna först bli jättekända,och sedan iscensätta att någon av oss dör,fast det gör vi ju inte, typ Ziggy stardust style. ja,eller gå genom USA och blogga under hela vägen,möjligen spela hästpolo på vägen,asså sitta på en häst, gärna en sådan dära CHIPSHÄST. odla fram en sån chipshäst,och SEDAN spela hästpolo genom USA.  Two womens gotta do what two womens gotta do.
ett sådant spel önskar jag att jag hade tillverkat. det gör jag. ääeeligt.nä,men det gör jag.

SNYGG FRILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA!!!!!!!!!

  lite sen kulturnatt-men här är den i bildform.ungefär.haha

flurt flurt time to pretend dodododadadodododada

det där är sexy mama med sexy mamas sexy mamakompis i MGMT.  det här är Charles de goals platta algorhytmes. Vad mer kan man säga än att dom är på innelistan i här. aha,his milkshake mm damn right is better than (*jag ska inte säga hans namn pga en viss person skulle bli uppretsad och hetsig till humöret om jag gjorde det så nä jag låter bli*)



sedan va jag bara tvungen att slänga upp den hära- kolla vilken otroligt snygg hatt människan har på sig. jag menar en sådan vill man ju bara ha!...............................NOT.

SUPerBögEN

VAD ÄR DET SOM HÄNDER. jag flifflar in mig på bloggen för att se om det har hänt något, och JO MINSANN den har förvandliserat sig till en lite LGTG-aktig och mycket trevligt. jag kan ana mig till att Mr.s kan ha någonting med detta att göra, men vem vet bloggen kanske har insett sitt rätta jag och kommit ut ur garderoben och vill vara såhär. 

sååå... vad tycker ni läsare, eller du läsare ska man kanske säga... hummelihumm...
 



annars var det helg förut.... PRUTTAR OCH ÖLAR? 

RSS 2.0