adjöss och tack för fisken

nej, vi är inte gröna, vi är lite grågrönskimmrande och så har vi röda näsor, och nej vi är inte clowner... aperopå dendär käng gurun som hade smugit ner i min källare och klätt av sig för att kunna ät
a vår sylt. eller inget aperopå honom, vi ville bara se om ni kom ihåg honom.. han har blivit en stor del i vårt liv på senaste tiden.. men det är våra privata saker som vi inte berättar för er... eller gör vi de? nej.. okej, vad synd jag tror dom gärna vill veta... villka dom? dom som läser vår blogg såklart! jasså dom, dom existerar inte.... aoom....

dagens mening ur Liftarens Guide Till Galaxen:
-Han brukar komma hit och bara stå och glo helt förstummad, sen brukar han mummla om rymd och objekt och händelser och ljusets osannolika kvaliteer, sen brukar han säga att han måste ha en penna och så försvinner han några veckor.
Sida105 i Adjöss och tack för fisken, andra raden ovanifrån, nio inhopp från vänster

god is gay

A naked kangaroo in the basement!

Idag upptäckte jag en naken käng guru i min kälare han dyrkar kängor. Det var en chock! Jag skulle ju bara ner och
hämta sylt och en förstärkare, hade ju fest ju. Och sedan blev det till att gå in i det andra källarutrymmet där  allt
 cannabis växte under värmelampor och fläktar... Jag importerade en kokabuske i går. ifrån Sölvesbög, dealern var en lastbilschafför. Skum typ det där... Och där var käng gurun som satt och dyrkade ett par röda mockakängor!



image3


(pubsmekaralf finns nu på film)


Tack Kurt

ahh! Kurt Cobain har skrivit en kommentar till oss! detta är ett mirakel!

Postat av: Kurt

Skitbra!!! Den bästa och innehållsrikaste blogg jag någonsin läst!
(och ja, jag är alldeles ärlig)
Jag fullkomligt ÄLSKAR den.
Ska tipsa alla mina vänner om den!

tack Kurt, vi vill att du ska veta att vi dyrkar dig och ber till dig ibland, när vi ska cykla över mörrumså tillexempel. ni vet när man är vid silverforsen och kommer de hållet från Jossan, så i slutet av bron är de en liten uppförsbacke, när man är två på cykel måste man be till Kurt Cobain, Jim Morrison och alla anda cool döda musiker, annars kommer man aldrig upp.


Pubsmekaralf

Pubsmekaralf kom hem från puben Crazy horse klockan 00:22. han hade gjort ännu ett ,isslyckat raggförsök på en man i 45-års ålder som hette Sonny. Sonny hade en get som pubsmekaralf inte tyckte om. så Sonny tyckte inte det var någon ide att försöka bygga upp ett förhållande. För om någon inte tyckte om hans get tyckte han inte om dom.
                                                     ***************************************************
Pubsmekaralf gjorde ett nytt försök på en annan pub som hette "Ding, dong sen fjong!, den puben  var allmänt känd för att ha manliga, snygga kineser. han såg en man som hette Sonny jr, han såg väldigt ung och fräch ut. han gick fram till honom och började ragga och smeka honom. Sonny jr såg välldigt upphetsad ut där han satt i sin svarta sammetsmantel. Efter en stunds hångel frågade Pubsmekaralf Sonny jr varför han hade en stor svart sammetsmantel på sig när de var så väldigt varmt.
-jag känner mig het i den, svarade Sonny jr. Pubsmekaralf och Sonny jr bytte telefonnummer och bestämde att dom skulle ses dagen efter på Honululu-beach. sedan kysste de varandra brodeligt på kinden. då sa Sommy jr att han var tvungen att gå hem och rasta sin ciuaha. de tyckte Pubsmekaralf var väldigt sött och gav Sonny jr en romantisk kram. Pubsmekaralf gick hem ranglandes halft på gatan och halft på trotoaren. När han kom hem kollade han en snutt på sin rosa fluffiga tv och sedan gick han och lade sig i sin runda leopardmönstrade vattensäng. där låg han den pubsmekande alfen och sov ruset av sig. han drömde om Sonny jr som red på en get och samtidigt drack rom och cola (villket var Pubsmekaralfs favoritdryck) och en typiskt byggd ciuaha med jättemuskter och huggtänder sprang efter skällandes.
                                                       *****************************************************
när Pubsmekaralf vaknade nästa dag märkte han att det var en våt gul fläck på lakanet, han hade kissat på sig! Pubsmekaralf blev helt förskräckt! han hade ju lyckats hålla sig snart i två veckor! vad var de som hade gått fel!? Han tänkte att han skulle hinna springa till doktorn innan han mötte upp men Sonny jr på Honululu-beach. Doktorn gav honom en sorts skummgummieboll som han skulle sätta på snoppen innan han somnade. Pubsmekaralf tänkte: vad ska sonny jr tycka om han sover över någon gång!? Pubsmekaralf sprang hem och packade sina badkläder innan han tog bussen till Honululu-beach där Sonny jr stod och väntade.
- har du väntat länge? frågade Pubsmekaralf
- Nej, bara en timme ungefär, svarade Sonny jr
- jamen dåså! sa pubsmekaralf
sen tog båda på sig sina ichy bitchi teeny weeny yellow polka string bikinis (de var prickiga bikinis med string) och sprang ut i vattnet sjungandes:
De e bäst å va homosexuell, homosexuell, homosexuell, de e bäst å va homosexuell, homo, homo SEXUELL!
                                             SLUT! 

image3

om någon känner sig stött av denhär berättelsen, så var de meningen

bajs

idag låg jag i en kastrull och bajsade, det var mycke uppfriskande, sen kokade jag pasta i samma tunna jag bajsat i och tillsist gav jag de till kungen. KNUGEN FÖLL!!! sedanåkte jag tillbaka till Tailand för att knapra på ett mahogny-bord. men just när jag gjorde d ekom de fram en eskimå till mig och bad om vägen till delfinsafarit, och jag typ ba: ööö....? Schacka röka!? han typ ba : ööö...?yes... och sen blev jag rik...och hög, för han bjöd. hög som fan blev jag med...aooom

i helgen åkte vi till danmark för att demostrera mot att dom skulle riva ungdomshuset. men de va redan slut. men ändå kom poliser och tog oss! vi fick sitta i finkan i tre månader! fyfan, jävla snutar! som vår kompis sa: snutar kommer från ägg.

vi har planterat en fin planta idag. Cannabis kallas den. Vi fick den av eskimån. det var en trevlig eskimå. jag tror vi ska träffas någon dag.jag med. nu sitter vi här och spelar på vår elgitarr-bas de låter underbart!  vi har kommit på en låt som heter " plastmugg" den går såhär:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo...................AAHHH... en plastmugg!?!
Kastrull
vi har en rymdinfluerad trädgårdstomte i garaget han tycker om att bygga modellflygplan med hjälp av en manodepressiv syntare ifrån Lund...

bajskorv på dig, och dig

RSS 2.0