GONE SONIC YOUTHING


Jappsi taks! Nu ska de jävlar i Sonic Youthas!!!
och kanske lite annat ingit exempelvis John Meing, Tiger Louing, Cult of Lunaing och Joel Almeing, snarare Joel Almening...hm..snarare inte. Joel Almeing får det bli trots det svåra uttalet, DU FÅR STÅ UT. så.
Hoppas vädret håller sig bra...man vill ju inte gärna vakna i lerbajs och med fuktiga kläder, hungrig och med ett utseende som skulle få en utomstående börja skrika och kanske tillkalla soc.
Men det verkar vara många som vill utsätta sig för det, så kanske det inte är så farligt ändå.
Jag menar, vad gör man inte för Sonic Youth?

Dagens låt:
 
The Lemonheads-  if i could talk i'd tell you
den får ett hjärta, fast eftersom det bryter lite mot policyn att bruka cyberhjärtan på detta space så får man väl ta till den hederliga gamla anatomiska sorten så.
Jo, Lemonheads, har medlemmar ifrån Dinosaur jr, som MyMu var lyckliga att beskåda förra sommaren och någon från något annat band...:)
bra är det iallafall..

och veckans video är:
http://www.youtube.com/watch?v=PtFyhzMwnxg
Jag finner inga ord.



dagens filmcitat:
- jag tycker du utvecklar en väldigt torr humor.
What movie?

xoxo
dah freaking MyMugrrrls!!!



,fnkdn

mgmt till bakis

Whether by knife or by gun, losing your life can sometimes be fun.


För oss i alla  fall...Nej, grejen är den att det var kul på valbög, och den mesta materian på grillen är vegetarisk. Så ingen blir upprörd, det var förmodligen inte just denna lilla krabat som fick sätta livet till, nej denna lilla rosa spinkevink lever lycklig med alla sina kompisar på solskensgården...
Filmer drösade in idag, tre filmer. två med Michael Pitt, en med Michael Pitts kompis Brady Corbet(nej gott folk inte "tretton"..)
Så nu kan det räknas till...9-10 Majkölfilmer...möjligen fler, hann inte kolla så mycket för det stod en fader som var påväg att sno åt sig datorn..
jaja, iallafall så..hej då
vi avslutar med en "vilken film?" fråga
-there's someone here...
- where?
- at the door
VILKEN FILM?

RSS 2.0