de blev slagsmoln


dance dance dance to the radio. och det hängzzz svampar i takket. whyyyy,oohmwhyyy??? *skrock skrock*,

grattis,dig ska vi fira(djupt ner under havet så vi slipper se dig igen)

idag har det inte hänt något, eller ja, det beror ju på i vems perspektiv, det har ju hänt något, men vi har ingen wow-effekt händelse att komma med idag, fast dagen är ju inte slut än, eller det beror på när man räknar att kvällen kommer, men nä,inget som skulle vara intressant att läsa om, eller det beror ju på om man är extremt uttråkad eller något annat som gör att man vill läsa ett 1588 km långt inlägg om ingenting egentligen, fast det beror ju på faktiskt, men i ett 1588 km långt inlägg borde man få ut någon litet tvinklywinkleystarpower grej typ"yyeeae, det var ju helt underbart va dom höjt mjölken", men vem skulle egentligen bry sig? fast det BEROR ju FAKTISKT på....nä nu slutar vi med detta skitet och sjunger en skvätt allihopa!!

* I'm only wearin one shoe, there's no denyin it,
I'm wasted (he's wasted),
Still wasted,
But while I smoke behind my ear,
And realise it was lit,
I'm wasted (he's wasted)tralallala*

Väckans Favoritär.

BOK: The picture of Dorian Gray - Oscar Wilde
en extraordinär bok om två män som är gay och kära i en man som är en målning.
oscar wilde
FILM: Funny Games 
en thriller om Michael Pitt (mumms...) och en annan man som springer runt med vita kläder och lånar ägg av grannar
michael mörder
LÅT: Bowie's in space - Flight of the conchords
en låt om bowies bröstvårtor
bowie
MAT: HIV-coockies
en sorts kakor som är godare än de brända.
yummy

Jim fucking groupies on Beerduck

AUGUHELÅRN allihop!
ja, förra veckan var vi helt ute och cyklade på öland. cirkus 5-7 mil, jajajajaja.
det började med bad i ett hav. se cyklade vi till Agapark och baddade i ett till hav. sedan cyklade vi till Mörby lång (inte lilla) och picknikaade och kastade runt skor och kuddar. sen cyklade vi till en kycklingfabrik och klagade på brist av vägar sedan gick vi in i ett majsfält och träffade Bobanton och Oscar Wilde. Sedan kom vi till Risinge hög och stötte på Dawson (snuskhummern, som hade sex med oscar wilde och kastade förföriska blickar på Bobanton). Sen cyklade vi genom en skog och kom fram i Tasklösa, som blev en styor besvikelse... men chipsen var goda. nu hoppar vi över en bit av resan och hamnar i Sandvik där vi slog upp vårat tält utanför en camping och berättade för en ung man att vi lysnare på fransk psykopop. (den ovannämde smög sedan runt vårt tält kl 01:30 och krävde våra mailadresser).

Efter en skön natts somn sjösatte vi Arnood och cyklade vidare mot Degerhamn som var ett coolt industriområde med en man som antingen var 18 eller 45. sedan igenom Möcklebyoch vidare mot LLgeJann (trodde vi..) i Mörbylilla (inte långa) hittade vi en väderkvarn med snopp och bara en...snopp. men till vår förskräckelse hade vi missat avfarten mor penisbäcken och Pillekulla.
På hemlig ort hittade vi en man som man alltid kommer förknippa med speedy gonzalez, pga en inblandad barnvagn, han sa ,efter vi badat i 10 gradigt vatten för att svalka oss, att det fanns ett kalkbrott som han brukade bada i, så vi hurrade och cyklade till den utpekade platsen i hopp om ett varmare bad, och det var varmt, och underbart! ungefär sveriges svar på medelhavet kanske..det låg lite skumt med nerlagda fabriker och sånt runtomkring, men det tyckte vi bara var "charmigt" och "fränt" , så vi hoppade glatt i under tiden kassettbandspelaren spelade fransk punk för fulla bruk och nyktra oanvändbara ting.
Bobanton och Oscar Wilde badade med, de tycket om att flyga ca.6meter ut ivattnet för att sedan ligga där och guppa ett tag medans Mr.S och Mr.Y bråkade om vem som skulle komma först ut och rädda dom små liven, tillslut så bestämde dom sig båda för att ta en varsin och ja, efter någon timme eller så hade både Bobanton och Oscar Wilde förlorat sina genitalier... så då var det bara Dawson kvar att äntligen bli en riktigt majsmale., Det var bara att springa upp och hämta honom för att sedan rädda honom och ja, göra honom till en majsmale, för hans eget bästa, vi rekommenderar inte att ni provar detta hemma, detta är en uråldrig ritual som gör majs till halvpopcorn (majsmale)..

när vi haft en fin liten begravning på stranden och byggt hus åt dawson(dawson,som vi sedan lät miska slita i stycken) så la vi Bobanton och Oscar i cykelkorgarna,satte oss på gruset, lyssnade på ultravox "the vooice tralalalla" och åt en efterlängtad måltid bestående av nudlar och små mackor med bränd ost på.
sedan exploderade Mr.S däck precis när vi gick in i kvarnen i grönhögen. så en man fick ta loss däcket och konstatera attt det hade sprängts och han absolut inte var cykelmekaniker utan bara "råkade" ha allt man behövde för att fixa ett däck, (fast inte just detta däck). Så vi blev fast i Grönhögen men det var trevligt. vi fick en glass av Lena.


för ölandresashouresbajtiormajsbajsdetta är domvdfegfuck the jythmusmörktjagonzele  shandsomdawson?mat

RSS 2.0