Bilder från Stockholmsresan och W.T.A.I

vi turistade i Tjockholm och Stina RÖRDE konserthuset! det var fabulöst.stringberg såg ner på oss med en ondskefull blick, varföööör?Surt, sa Ylva och gjorde miner.det var läskigt, John tittade på oss, HELA TIDEN!han han han balbalabla (gitarist i DPT)öh, jaahan dirigerar, juppzden lille daven kollar i kamjanspöket laban efter konsäääternett hus nedanför ceders gren.En Kråka På Ett Rep Runt Ett Cafe Med Massa Brats Och Chokladkaka I Närheten Av Cedergrenska Tornet.Cerdregrenska tormet i nykter skalal.vi hittade michael pitt i en trappuppgång! wiisölverbög

Väkommen du efterlängtade photosession!

såhär går det när vi är uttråkade


endel av bilderna var meningen att de skulle bli såkallade "fjortisbilder"´, men som ni nog ser är det bara 50% av alla mänskliga väsen på bilderna som klarar av att se ut som en fjortis. ni får hålla till godo ändå. sambasamberorpårumpanrumban

Flash gårhan?


vi har absolut inget emot denhär serien, tror vi, vi bara förbättrade den lite och gjorde så de små barnen som inte pratar engelska ska förstå.

the fingerbangers

Idag fann vi en gammal bitmappsbild som var skapad för flera hundra sekler sedan av Mysterious mushrooms. Bitmappsbilden innehöl en plan till en framtida festifisk ute i skogen, banden som skulle spela var blandandra: the beatless, anavrin, the fingerbangers, morgonrockarna & shattamanjana...jaa, villken humor de har dedär champinjonerna...alldeles bedårande.
vi tänkte inte längre än vad vår båt flöt så att säga, men där fick vi salt på potatisen istället för dill!
avancerat

W.T.A.I

GAH! kan man säfga mer? ja det kan man värkfeligen!
FOOFIGHTERS
JOHNOSSI
DIRTYPRETTYTHINGS
QUEENSOGTHESTONEAGE
THEHIVES
OCH 18 000 SOM SKULLE MED TUNNELBANAN!
bästa på väldigt lång. dethär kan vi leva lång på! vi åkte hem till huvudstaden på torsdagen och låtsades gå lite på bio. på fredagen åkte vi till DEBASER och fick armband, tackatck herr debaser. sen handlade vi myror.på lördagen, PÅ LÖRDAGEN stod vi upp i över 12 timmar. nog pratat om det.. NOT!

vi tog tunnelbanan till universitetet coh påbörjade vandringen till stora skuggan. sen muddrades vi och de tog ifrån oss alla vapen vi hade på oss.. jag kände mig inte hel utan min masheter.. snyfft.. senköpte vi os varsin tröja. Mr.S köpte en W.T.A.I.tröja och Mr.Y köpte en Dirty Pretty Thingströja s(om efter sex timmars svettande byttes mor en johnossitröja och 20kr). sen var det dags för JOHNOSSI som är ÜBERÖVERGIDDIGA live! Mr.Y ÄääLSKaAAR! sen såg vi massor av band som vi äslalar sluperslycke. och Basissten i DirtyPrettyThings skriv "These Shoes were made for tennis" på Mr.Ys sko och klottrade ner sin autograp ¨på Mr.S papperslapp. sen köade vi en halvtimme för att köpa vegitariska burgare utan chips medans Hellacopters spelade sen gick vi på Davy Grolton jakt.. men vi hittade honom icke.. dubbelsnörvel..
sen hoppade vi runt till queens og the stone age och träffae en snubbe från UMEÅ UMEÅ UMEÅ... tummeuppförhonom. efter qotsa pressade vi oss frammåt för att få bra platser till FOO FIGHTERS! (vi lajk) och på så sätt såg vi faktiskt Hives ändå fast på långt håll... när vi hade stått en kvart upptäckte vi att pojkarna bakom oss (som spenderar sin fritid i fryshus) smaskade tuggummie och vi krävde vasrsitt. och de snälla pojkarna (som spenderar sin fritis i fryshus) gav oss, sedan dansade vi frukostdansen och ritade "älgar" på händerna sen efter en timme kom DAVE OCH FOO FIGHTERS!!! Mr.S pressades bakåt och röjde och faxade telefonnummer medans Mr.Y stod kvar där framme och klämdes ihop till ett glatt blåmärke. de små pojkarna (som spenderar sin fritid i fryshus) försvann och sågs alldrig mer. när vi trippade hemmåt kom vi underfund med att meningen: Där står han och kissar. är en välldigt rolig mening man kan betona orden olika verryfunny!
DÄR står han och kissar
där STÅR han och kissar
där står HAN och kissar
där står han OCH kissar
där står han och KISSAR
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH






<!--[if !vml]-->https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/272079/images/2008/080616wtai-252_10981616.jpg<!--[endif]-->DAAAAAAAVEEE!!!

Mr.Y återvänder till huvudstaden i augusti för att spendera tid med kusin gurka på Rindö. over and out


RSS 2.0