Johnossi, Johnossi,Johnossi och tomtar instängda i större tomtars skärp

ja så här gick det ungefär till. vi lånade Lisa och Karls cykalar och cyklade ett tag rakt fram sedan cyklade en man i höög hastighet förbi oss med en läskig min.dom är het galna i Lund, sätter man en lundabo eller student på en cykel kan det hända att någon dör. iallafall när vi kom till mejeriet gick vi på toa letten(han skrek till lite). vi förevigade oss på een bild i gult nyans. Sedan började förbandet "I ARE DROID" spela. dom va brabrabra. och när vi stog och glodde och svängde lite på fötterna såg Mr.y Oskar engelbert på en balkong ca. 6 meter ovanför våra huvuden och sedan stog vi båda och kollade på john)(ossi, för båda kom ut på balkongen ovan oss.

När johossi spelade gick det vilt as hell till, publiken went banana so did we,vi var dock a part of the publik...ööö jaja vi röjjde som fan och Mr.Y fick äntligen sjunga av sig till "train song" som gått och lallat på i många månader, och Mr.S fylldes av ett lyckrus när dom spelade "theres alot of things to do before you die". det var röjj hit och röjj dit och det var så JÄVLA undebart!!!! tråkigt nog gick det inte lika bra för mr.ys fot som blev blå och öm... 
svettiga(dock inte hesa pga våra starka stämband) gick Mr.S och köpte en pin och Mr.Y frågade en muskulös man om man fick planshen bakom honom. det fick man.  Fyllda av ett lyckorus satte vi oss på blöta cykelsadlar, speciellt Mr.Y som fick den svampiga sadlen,HAHA!! och drog oss hemåt.

 När vi kom fram till kalle, en broder i Lund, gick vi först upp på en liteliten stege som ledde upp till taket, och där såg man turning torso (om det hade varit ljust och inte så molnigt, men vi såg tillhörande röda lampa) sedan uppmanade vi folk att: röka börman annars dör man och gick vi ner och sov, efter en yoggi. Nästa morgon åt vi en chockladtomte som var instängd i en större tomtes skärp. efter den stärkande frukosten gick vi ut på stadens alla gator även kallad LUND. där satt vi i domkyrkan och lät lugnet svepa över oss, och sedan gick vi i affärer och åt en pommestallrik(pomm fritt). När vi var övermätta åkte vi hem i en bemve:)

Kommentarer
Postat av: Mr.Ostbåge och Mr.Scentless

Det där var gudomligt... jag typ såg Mr.y i lindex för typ 2 veckors sedan..

2008-12-13 @ 19:10:39
Postat av: Mumfie

höhö, villket var gudomligt? blogginlägget eller mr.y som stod och kollade på bh:ar höhö

2008-12-13 @ 23:08:54
Postat av: Ylva

ah, varför hälsade du icke?

2008-12-13 @ 23:13:19
URL: http://aquaseafoamshame.blogg.se/
Postat av: Stina

lindex...hohoho

2008-12-14 @ 16:51:19
URL: http://aquaseafoamshame.blogg.se/
Postat av: Mr.Scentless

Ehm jag var såå rädd.. jag vågade inte säga hej :O

2008-12-14 @ 18:25:57
Postat av: Stina

du e allt en riktig liten fegis du. men jag förstår dig,ylva är skräckinjagande, speciellt när man inser att hon faktiskt är en kvinna! hohoho(tomtestyle)

2008-12-15 @ 16:18:50
URL: http://aquaseafoamshame.blogg.se/
Postat av: ylva

höhö, nejmen är jag kvinna nu helt plötsligt? nejmen, det ska du inte vara..jag är inte farlig...hehehe

2008-12-15 @ 16:51:57
URL: http://aquaseafoamshame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0