You Will. You? Will. You? Will. You? Will

hej hej struttiga blogg.

Dagens inlägg går till MGMT som SKA KOMMA TILL SVERIGE.
Andrew måste ha hört att han blir kallad sexy mama här i krokarna och så ska han ta sin matta och flyga med östanvinden...västanvinden....vinden. hans kompis kan gå tycker vi.NÄÄÄÄ, förlåt, den andra är sexy mama fast inte sååå sexy mama som Andrew men ändå sexy mama!
jo och så Bright Eyes<3 (a.k.a Lua Lua) han måste också få lite löööv in this awesome blogg. Bl.a. för att hedra honom lite döpte vi rubriken efter en av hans låtar.
Öääe...jo elektromän(jag skriver det i plural för det låter så 300 gånger coolare än i singularis) har varit och stökat till i rummet, herregud. Cp-människa.
jo, Eftersom man inte får några jobb nuförtiden hade det varit kul om man kunde bli digitaliserad och så hade man kunnat jobba som skylt på Merkurius. Det hade varit respektingivande.
Påbörjan för andra gången(och absolut inte den sista) på Dorian Grays porträtt. underbar bok. underbar<3
Dagens låt då får snarare innefatta hela veckans låt iallafall för mr. s del, vilken är mr.y;s veckolåt mån tro....hm....
jajaj iallafall veckans låt äsch jag skiter i mr.y hon får take it or leave it i vilket fall som helst veckans låt innefattande alla inblandade parter i MyMu är:





"Runaway"- Del shannon;s version alltså orginalet, men i början var det travelling wilburys version på min hjärna men sen kom en moder och en syster och sa "näe.Del" Del sa dom. fast då sa jag "Del är ful" då sa dom"må så vara. men seså se till att dricka upp ditt te så vi kan ut och jaga fasan innan nattens inbrott" då sa jag "nej, jag ska iväg och spela undervattenspolo" då gick dom. för att minnas Del(som är död...?) vill vi passa på att slänga in några välvalda minnesord: "Typiskt för Shannon var hans falsettröst och förkärleken för att stoppa in ett mellanspel på elektronisk orgel i många låtar".  Åh,Del!

Kommentarer
Postat av: Mr.Scentless

How can it be that i am the only one here? Del shannon looks like a pretty fly fellah

2009-04-15 @ 17:55:26
Postat av: Jane Doe

del ja...del del del han är faktiskt relativt ful.

2009-04-15 @ 19:32:07
Postat av: mr

hmm...veckans låt............. Fonz - Eugene McGuinness FIIIN KILLE DENDÄR EUJEN! eller vad?

2009-04-16 @ 14:51:10
Postat av: mr.Y

hmm...veckans låt............. Fonz - Eugene McGuinness FIIIN KILLE DENDÄR EUJEN! eller vad?

2009-04-16 @ 14:51:49
URL: http://aquaseafoamshame.blogg.se/
Postat av: mr.S

Eujhenhen kind of sexy mama, pero tu también esta el coco. translator translator!! meaning= (rar liten gosse). så tråkigt jag inte är homosexuell. och man.:( Sadface. Men vi får lyfta honom till högre höjder i nästa inlägg.

Q.E.D.

2009-04-16 @ 17:16:28
URL: http://aquaseafoamshame.blogg.se/
Postat av: Mr.Scentless

Come to realiseee...... With every little glimt you faiiiil...

2009-04-17 @ 15:25:50
Postat av: Lifeless, tireless

And The fragments will remain of our memories

2009-04-29 @ 21:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0