Gräsänderna dödade Gud med playdohlera eftersom de inte hade något annat att göra.

Idag så connectade inte tom kastrull,abel x eller hej din apa enheten, men den gråa gamla tanten blev lik väl förbaskad.
Nu är det mörkt. Elvis Costello kan inte dansa mystiska dansen, men han har försökt och försökt fast nu ber han dig om hjälp. Peter Perrett vill att du ska killa dig själv, Jack White påstår att någon har någon annan i en ficka, Mörkret på kanten av staden säger Bruce Springsteen, ingen kommer att tro dig säger han Joakim, Kärlek är skallig enligt John mayer och tja Chris Cornell följer det finurliga var dig självmeddelandet och tja, det blir bra. Det blir det verkligen.

J.Mascis. ja, vi snackar världens vackraste man, MED RÅGE!Nej, nu ska vi inte vara elakt sarkastiska mot individer här. Han är en underbar musiker och jag beundrar faktiskt hans långa flygande hår, det är en fröjd för ögat bara det. IALLAFALL, för att komma till punkt någon gång under detta århundrade så ville jag bara lyfta upp honom lite, har inte nämnt honom på ett tag. så nu har ja gjort det.

En ung man med universum bakom sig; Såhär skulle J.Mascis kunnat se ut som ung om han..tja...did some work(*SLUTA TRAKASSERA HONOM*) ok ok jag ska sluta, TACK.
Kudos J
and Pie,Harmonicas,Louvren

Kommentarer
Postat av: Mr.Scentless

Oh you thought that ihave forgotten but NOOO!!! im still ur nr1 fan :D Soundgarden ska göra ha reunion :D gogogogogo

2010-02-01 @ 18:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0